Boekpresentatie

Lancering ‘Huis kopen? Zó gedaan!’

Op dinsdag 27 september 2016 heeft Gaby zijn boek ‘Huis kopen? Zó gedaan!’ ten doop gehouden. Dit gebeurde tijdens een drukbezochte bijeenkomst in het kantoor van Funda in Amsterdam.

De presentatie werd ingeleid door Joost van den Ossenblok van A.W. Bruna Uitgevers. Hij stond stil bij het opmerkelijke feit dat een medewerkster van de uitgeverij het manuscript zo sterk vond, dat zij Gaby meteen inschakelde in haar zoektocht naar een woning.

Vervolgens was het woord aan de auteur zelf. Hij legde uit hoe hij tot het schrijven van zijn boek was gekomen. Daarbij citeerde hij uit de inleiding. Hierin verbaast hij zich erover dat mensen wel advies vragen aan een slijter als zij een flesje wijn van 25 euro kopen, maar een woning van 250.000 euro aanschaffen zonder begeleiding van een expert. Het boek, dat in 18 stappen uitlegt hoe je verantwoord een huis koopt, kan gezien worden als een vorm van risicoreductie.

Na de presentatie was er uitgebreid gelegenheid tot napraten, onder het genot van hapjes en drankjes. Onder de aanwezigen bevonden zich collega-makelaars, hypotheekadviseurs, bankiers, notarissen, vertegenwoordigers uit de boekenbranche, familie, vrienden én enkele toegewijde klanten van Gaby’s kantoor Thuis in Vastgoed. Bij vertrek kreeg iedereen een ‘goodie bag’ mee, waarin een exemplaar van ‘Huis kopen? Zó gedaan!’ uiteraard niet ontbrak.

Het boek ligt vanaf heden in de boekhandel en is via deze link ook online te bestellen bij bol.com.